Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> Příprava >> SK Spartak Hulín – FK Kozlovice 2:4 ročník 2017/2018

SK Spartak Hulín – FK Kozlovice 2:4

11.2.2018 | 08:42:35 - Dalším soupeřem Spartaku v zimní přípravě byli fotbalisté Kozlovic. Ti si v divizní skupině E vedou velmi dobře, okupují špici soutěže, a tak se dal očekávat kvalitní přípravný zápas.

V něm si Spartak od počátku vedl dobře. Kvalitní kombinace a rychlé výpady na soupeřovu defenzivu platil. Z několika slibných šancí však Spartak dokázal vytěžit pouze vedoucí branku Mirka Turečka. 1:0 Několik dalších výpadů poté zastavil ofsajdový praporek pomezního sudího.

Slabý den si ale vybrala defenziva Spartaku, která soupeři ulehčila vstřelení všech branek. Tu první vstřelili hosté ještě v prvním poločase a srovnali jí skóre na 1:1.

Spartak vedení ještě v první půli stáhl na svou stranu, když po faulu na Martina Malenovského sudí nařídil penaltu a tu proměnil Tomáš Josl 2:1.

Druhá půle přinesla z obou stran nemastnou neslanou podívanou. Spartak měl několik slibných akcí, ty však nedokázal dotáhnout do konce. Oproti tomu kozlovičtí nepohrdli několika nabídnutými chybami Spartaku a nemilosrdně je ztrestali. Branky hostí nakonec padly jako přes kopírák. Hosté pokaždé v přečíslení postupně srovnali, otočili a nakonec i navýšili skóre na konečných 2:4 z pohledu Spartaku.

Spartak nyní v týdnu čeká kondiční soustředění a po něm příští sobotu další domácí přípravný zápas s FC Vsetín.

Spartak: Dostál – Josl, Kostka, Zlámal, Michálek – Šrom, Dvořáček, Malenovský, Tureček, Oulehla – Ondřejka.
střídání: Hradil, Uličný, Rožek

 Tureček, Josl



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 2641x, hodnocen 4x, průměrná známka: 1.75

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016