MSFL 2016/17

1 SK Uničov 63

2

SIgma Olomouc "B" 55
3 FC Hlučín 51
4 SK HS Kroměříž 47
5 SK Spartak Hulín  47
6 Odra Petřkovice 45
7 FC Velké Meziříčí 43
8 Slovácko "B" 40
9 MFK Vyškov 39
10 Viktoria Otrokovice 37
11 FK Mohelnice 36
12 SK Líšeň 35
13 HFK Olomouc 35
14 Zlín "B" 35
15 HFK Třebíč 35
16 FK Blansko 24

Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> Pohár >> V poháru stop ve 3. kole: SK Spartak Hulín – Bohemians Praha 1905 0:2 ročník 2016/2017

V poháru stop ve 3. kole: SK Spartak Hulín – Bohemians Praha 1905 0:2

20.9.2016 | 21:19:33 - Uprostřed podzimní sezóny do Hulína po letech zavítal fotbalový svátek. Spartak do 3. kola poháru MOL Cup získal atraktivního soupeře – celek pražské Bohemky. Zajímavý los ocenil nejen klub, ale i diváci, který na toto fotbalové představení zavítalo přes jeden tisíc diváků, což na fotbale v Hulíně bylo naposledy v památném rovněž pohárovém zápasu se Sigmou v sezóne 2010-2011.

Spartak mohl v utkání využít Jaroslava Lacigu i Davida Kostku, kteří si odpykali své karetní tresty. Bohemka pravděpodobně v Hulíně dala šanci členům širšího kádru.

Úvodní minuty se nesly ve znamení herní převahy hostů z Prahy. Ti také v 7. minutě zazvonili na tyč Chytilovy brány po střele Dostála. Míč však putoval ven z branky do zámezí.

O minutu později ale klokani vstřelili uklidňující branku. Svižná kombinace nabídla šanci Dominiku Maškovi a ten takovou slabší ale umístěnou střelou k tyči poslal svůj tým do vedení 0:1.

Bohemians pohrozili naší brance střelou z 20 metrů, střelu zakončujícího Jiráska brankář Chytil v 14. minutě zlikvidoval.

Spartak se do zajímavé šance dostal v 32. minutě. Tomáš Pospíšil vyslal do pokutového území Vaška Ondřejku, jeho zakončení směřovalo nad Fryštákovu branku a navíc byl proti pomezní sudí Batík, jenž odmával našemu týmu postavení mimo hru.

Další šanci hostů v 33. minutě zhatil Libor Chytil reflexivním zákrokem po střele Jiráska. Naopak jen těsně minul branku Bohemians Tomáš Pospíšil v 43.minutě.

V 49. minutě prošel pokutovým územím Michal Vyskočil, následný zákrok proti
němu nicméně kritéria pro penaltu nesplnil.

Dlouhé minuty se poté na hřišti nic nedělo. Spartak byl víceméně svému ligovému soupeři vyrovnaným protivníkem. A v 54. minutě se hubené vedení zelenobílých zachvělo po důrazném průniku Michala Šroma, jehož centr poslal Tomáš Pospíšil jen těsně nad branku!

Škoda toho, protože v 56. minutě prošel míč za obranu na unikajícího klokana Jana Kuchtu, který pohotově přehodil vybíhajícího Libora Chytila a Bohemians se ujali vedení 0:2.

Druhou brankou tempo hry opticky opadlo, hosté drželi obrané šiky a snažili se neinkasovat. Spartak se snažil vstřelil kontaktní branku.

Výrazněji se domácí u pokutového území objevili až v 82. minutě. Po standardní situaci Jaroslava Lacigy však hosté centrovaný míč odvrátili do bezpečí. K úspěchu nevedla ani pěkná kombinace červenobílých v 87. minutě, po níž zakončujícího Tomáše Matouška zablokovali hosté na poslední chvíli.

Spartak utkání prohrál poměrem 0:2, zakončil tak letošní působení v poháru MOL Cup. Za své účinkování se rozhodně tým může pochválit. Plný domácí stadion a závěrečné poděkování od vděčných domácích fanoušků jest toho nejlepším důkazem.

Hodnocení trenéra: Dnes jsem hlavně spokojený se způsobem, jakým jsme zápas odehráli. Myslím si, že většinu zápasu jsme byli Bohemce vyrovnaným soupeřem. Obě mužstva se do velkých šancí nedostávala, bohužel, co jsme soupeři nabídli, to proměnil. My jsme měli zrovna před druhou inkasovanou brankou šanci, kdy jsme mohli srovnat na 1:1 a hned jsme z protiútoku dostali na 2:0 a o zápasu bylo rozhodnuto. Na střídání jsem měl 2 kluky, ani jsme to nemohli oživit střídáním. Kluky musím za dnešní zápas pochválit, doufám, že si to užili a doufám, že početné obecenstvo taktéž.

rozhodčí: Jan Mykiska, AR1: Jiří Polák, AR2: Tomáš Batík, delegát: Vítězslav Holub

Spartak: Chytil – Vyskočil, Zlámal, Číhal (62. Kostka), Matoušek – Šrom, Dvořáček (68. Barcuch), Laciga, Postava – Pospíšil, Ondřejka.
Bohemians: Fryšták – Dostál, Krch, Jirásek (57. Jindřišek), Šmíd – Jeslínek (46. Kuchta), Hubínek (76. Švec), Mašek, Hašek – Mikuš, Luts.

 8. Mašek, 56. Kuchta

 Matoušek, Dvořáček – Mašek

 1143



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3322x, hodnocen 5x, průměrná známka: 1.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016