MSFL 2016/17

1 SK Uničov 63

2

SIgma Olomouc "B" 55
3 FC Hlučín 51
4 SK HS Kroměříž 47
5 SK Spartak Hulín  47
6 Odra Petřkovice 45
7 FC Velké Meziříčí 43
8 Slovácko "B" 40
9 MFK Vyškov 39
10 Viktoria Otrokovice 37
11 FK Mohelnice 36
12 SK Líšeň 35
13 HFK Olomouc 35
14 Zlín "B" 35
15 HFK Třebíč 35
16 FK Blansko 24

Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> SK Spartak Hulín – FC Fastav Zlín „B“ 2:1 ročník 2016/2017

SK Spartak Hulín – FC Fastav Zlín „B“ 2:1

18.9.2016 | 15:54:37 - Do posledního krajského derby nastoupila ještě více zúžená sestava Spartaku. Kromě karetních hříšníků ze sestavy vypadl zřejmě na delší dobu Dominik Krhut. Hostující záloha z prvoligového celku přivezla do Hulína pouze brankáře Tomáše Holého.

Blízko otevření skóre byl Spartak v 7. minutě, kdy po rohovém kopu jen vedle branky hlavičkoval Jaroslav Zlámal. Na další zajímavý moment jsme si poté počkali až do 24. minuty, to Pospíšilův centrovaný míč poslal nad branku Michal Dvořáček.

K ohrožení domácí branky se šikovní žlutomodří mladíci dostali v 26. minutě po brejku, zakončující Žůrek ze šestnáctky zakončil jen do náruče brankáře Chytila.

Netrvalo dlouho a domácí se ujali vedení. V 28. minutě Spartak zahrál rohový kop, brankář Holý centrovaný míč vytlačil za sebe, kde číhající Michal Šrom hlavičkou poslal míč do sítě. 1:0.

Spartak zůstal při chuti a spolupráce Ondřejky se Šromem v 39. minutě přinesla domácím další šanci. Konečnou střelu pozorný zlínský brankář zlikvidoval. Obdobně úspěšně zasáhl hostující Holý po hlavičce Šroma v 45. minutě.

Druhý poločas začal zlínskou aktivitou. V 50. minutě Vít Mlýnek potáhl akci svého týmu a zakončující Oulehla poslal střelu vedle branky.

V 54. minutě nicméně si podél pokutového území potáhl míč Tomáš Matoušek, napřáhl a brankář Holý se po míči natahoval marně – 2:0 pro Spartak.

Nedlouho poté se na hřiště snesl nefalšovaný liják, který nejenže hru přerušil na 10 minut, ale také dostatečně zavlažil trávník. Po obnovení hra těžkým terénem utrpěla na své kvalitě.

Trochu lépe se s tím vypořádali hosté, kteří se v 66. minutě hry dočkali snížení po střele Martina Mlýnka, která nešťastně proklouzla pod zasahujícím Liborem Chytilem. 2:1

Pěknou akci předvedl Spartak ještě v 69. minutě, to se Tomáš Matoušek znovu chystal ke konečné střele, namířil tentokrát ale vedle branky.

I tak hra už do konce zápasu výraznější momenty krom premiérového startu dorostence Standy Uličného nepřinesla a Spartak si do tabulky připsal 3 body.

Hodnocení trenéra: Po zápasech v Kroměříži a Otrokovicích, kdy jsme naplno nebodovali , jsem měl z utkání proti mladému celku Zlína celkem obavy. Nastupovali jsme v okleštěné sestavě, na lavičce jsme do hry měli jednoho dorostence a Michala Mináře, moc herních změn se nedalo vymýšlet. Kluci to zvládli, dostali jsme se do vedení 2:0. Průtrž mračen po druhém gólu nám ublížila, na hřišti stála voda, moc to o kombinaci nebylo, spíše jen o soubojích. Bohužel jsme v tom inkasovali branku, tím jsme se museli o výsledek obávat až do konce. Teď je pro nás odměnou úterní pohárový zápas s Bohemkou, tak doufám, že si to kluci užijí a že se pak budeme v hlavách věnovat opět mistrovským zápasům.

rozhodčí: Petr Mikula, AR1: Josef Tomanec, AR2: Petr Hanák, delegát: František Mužík

Spartak: Chytil – Barcuch, Číhal, Zlámal, Vyskočil – Postava (81. Minář), Matoušek, Dvořáček, Šrom (98. Uličný) – Ondřejka, Pospíšil.
Zlín „B“: Holý – Vašulka, Tkadlec, Masař, Oulehla – Masař, Mlýnek M., Stuchlík (91. Kolář), Bačo – Žůrek, Mlýnek V.

 28. Šrom, 58. Matoušek – 75. Mlýnek

 nikdo – Vašulka

 185



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3046x, hodnocen 1x, průměrná známka: 1.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016