MSFL 2016/17

1 SK Uničov 63

2

SIgma Olomouc "B" 55
3 FC Hlučín 51
4 SK HS Kroměříž 47
5 SK Spartak Hulín  47
6 Odra Petřkovice 45
7 FC Velké Meziříčí 43
8 Slovácko "B" 40
9 MFK Vyškov 39
10 Viktoria Otrokovice 37
11 FK Mohelnice 36
12 SK Líšeň 35
13 HFK Olomouc 35
14 Zlín "B" 35
15 HFK Třebíč 35
16 FK Blansko 24

Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> Z derby bereme bod: SK HS Kroměříž – SK Spartak Hulín 1:1 ročník 2016/2017

Z derby bereme bod: SK HS Kroměříž – SK Spartak Hulín 1:1

8.9.2016 | 08:50:27 - Období plné derby začalo pro Spartak na hřišti toho nejvýznamnějšího rivala. Zápas v Kroměříži byl pojatý jako velká show a lákadlo pro lidi, bylo hezky a středa odpoledne. To vše hrálo do karet, takže se v ochozech sešla určitě opticky nadstandardní návštěva. Spartak do utkání nemohl nasadit Jaroslava Lacigu a Davida Kostku, které disciplinární komise potrestala zákazem činnosti na 3 mistrovské zápasy.

Co na frmolu obsahovaly tribuny a zázemí, chybělo alespoň zpočátku na hřišti. Oba týmy totiž začaly opatrně a utkání moc atraktivity nepobralo.
Spartak v 10. minutě zahrozil přímým kopem Václava Ondřejky, míč zapadl jen vedle branky, domácí brankář Šustr směr střely doprovodil do zázemí jen pohledem. To Kroměříž ohrozila naši branku více poté, co ve 12. minutě Silný bezúspěšně vyzkoušel pozornost brankáře Libora Chytila.

Ve 20. minutě Michal Vyskočil vybojoval míč, nasměroval centr do pokutového území, odkud Ondřejka hlavičkoval jen nad branku. Nebezpečno u sešívek bylo i v 27. minutě po našem brejku, kdy v zápase asi nejlepší Spartakovec Tomáš Matoušek vyslal kupředu Michala Šroma, jeho finální centr však prosvištěl jen kolem brány a zapadl do autu.

Byli to tak domácí, kteří v 29. minutě jásali. Ze souboje s Vyskočilem vyšel vítězně Silný, míč poslal před bránu, odkud David Steiner chytře umístěnou střelou k tyči poslal Slávii do vedení 1:0.

Spartak na pár minut vypadl z rytmu a tempo chvíli diktovala domácí squadra. Víceméně nezáživnou pasáž hry ukončila 41. minuta a Neubertova hlavička, se kterou si poradil Libor Chytil.

V 42. minutě přišla naše chvíle. Dominik Krhut si na hranici šestnáctky obhodil Radovana Budína, vběhl do pokutového území. Tradičně výborný Šustr následnou střelu nohami vyrazil přímo k Dominikovi, který poslal míč na zadní tyč a nabíhající Pavel Postava srovnal na 1:1.

Druhá půle se opět dlouho nesla v opatrném duchu. Na kloudnější akci se diváci načekali do 71. minuty, kdy se Spartaku podařilo domácí obraně zatápět. Hanáci dobře vykrývali prostor a zakončit Spartaku nedovolili.

V 75. minutě prošel defenzivou Kroměříže Dominik Krhut, předložil míč před bránu, ovšem ani Michal Dvořáček a ani Tomáš Pospíšil nedokázali míč protlačit ke kloudné střele.

S nervy přítomných fanoušků Hulína si zalaškovala 83. minuta, kdy před pokutovým územím uklouznul Michal Dvořáček, domácí převzali míč a nabíhající Neubert z náběhu poslal míč vedle branky.

Extraklassezákrok poté vytáhl Martin Šustr v 87. minutě při reflexivní reakci po hlavičce Michala Mináře a při dorážce Pavla Postavy.

No a v 90. minutě přišel přímo před očima hostující lavičky zákrok domácích v pokutovém území na uvolňujícího se Vyskočila. Rozhodčí jej jako penaltový ovšem neposoudil, naopak za protesty udělil faulovanému hráči žlutou kartu a nedlouho poté ukončil zápas.

Hodnocení trenéra: Bod za remízu 1:1 v derby se počítá. V poslední desetiminutovce jsme si ale vypracovali dvě stoprocentní šance. Michal Minář měl na hlavě tutovku, v poslední minutě se měla v náš prospěch pískat penalta, ale nechci se k tomu teď vyjadřovat, uvidím, až se na situaci podívám doma ze záznamu. Na druhou stranu Kroměříž podala bojovný výkon, snažili se hrát i mladí kluci, které tu mají. Derby je derby, je to pro nás plusový bod. My se musíme nachystat na neděli, na tři zápasy máme dvě absence po červených kartách, 3 kluci mají lehčí zranění. Uvidíme, budeme se snažit nachystat a chceme v Otrokovicích něco uhrát.

rozhodčí: Martin Kubica, AR1: Jan Polanský, AR2: Petr Kondler, delegát: Josef Bábíček

HS: Šustr – Netopil, Budín, Čep, Šmerda – Steiner, Zavadil, Stratil, Strašák (70. Hromek), Silný (78. Hynčica) – Neubert (90. Galetka).
Spartak: Chytil – Krhut, Číhal, Zlámal, Vyskočil – Postava, Matoušek, Dvořáček, Šrom (59. Barcuch) – Ondřejka, Pospíšil (84. Minář).

 28. Steiner – 42. Postava

 Strašák, Steiner – Vyskočil

 1046



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3688x, hodnocen 5x, průměrná známka: 2.20

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016