MSFL 2016/17

1 SK Uničov 63

2

SIgma Olomouc "B" 55
3 FC Hlučín 51
4 SK HS Kroměříž 47
5 SK Spartak Hulín  47
6 Odra Petřkovice 45
7 FC Velké Meziříčí 43
8 Slovácko "B" 40
9 MFK Vyškov 39
10 Viktoria Otrokovice 37
11 FK Mohelnice 36
12 SK Líšeň 35
13 HFK Olomouc 35
14 Zlín "B" 35
15 HFK Třebíč 35
16 FK Blansko 24

Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> Prohra s nováčkem: SK Spartak Hulín – FC Odra Petřkovice 0:1 ročník 2016/2017

Prohra s nováčkem: SK Spartak Hulín – FC Odra Petřkovice 0:1

21.8.2016 | 08:38:20 - Do Hulína v rámci 3. kola soutěže přicestoval nováček a vítěz loňské divize E FC Odra Petřkovice. Tým z části Ostravy ve svých řadách skrývá pár známých jmen, za všechny je nejvýraznější asi brankář Antonín Buček, který okusil i ligu v dresu Baníku, Milan Halaška, kterého si pamatujeme z Opavy. Pikantní byl taktéž návrat Adama Hrdličky, který v Hulíně před rokem strávil půlroční angažmá.

Domácím se naskytla první zajímavá šance už ve 4.minutě v podobě přímého kopu. Ten zahrál Jaroslav Laciga, ovšem trefil pouze zeď. Totožnou výhodu měl soupeř v 6. minutě, zahrávající Staněk poslal míč nad branku.

Vedoucí branka se Spartaku nabízela v 19. minutě. Dominik Krhut se důrazně prosadil v pokutovém území, několika kličkami se uvolnil a předložil míč Václavu Ondřejkovi. Jeho zakončení pohotový Buček vyrazil a skóre se tak nezměnilo.

Poté se na hřiště vkradla celkem nezajímavá podívaná. Hosté představili soustředěný výkon, dobře bránili a po stranách podnikali nebezpečné protiútoky. S těmi si ale defenziva Spartaku dokázala dobře poradit.

Těsně před poločasem se Spartaku nabízela druhá branková příležitost. Ve 42. minutě Laciga rozehrál standardní situaci, Vlastimil Barcuch vrátil míč do pokutového území a Roman Číhal hlavičkoval vedle branky.

Druhý poločas toho k vidění pro sympatickou návštěvu nabídl trochu více.

V 51. minutě se prokličkoval k zakončení hostující Radim Baranek a jeho střelu nakonec vyrazil brankář Vogl. V 55. minutě poté zaváhání naší obrany ulehčilo Halaškovi průnik do pokutového území. Ideální střeleckou pozicí hráč hostí nepohrdl a precizně zakončil na zadní tyč domácí branky 0:1.

Domácí odpověděli vzápětí. V 61. minutě se protáhl obranou hostí Ondřejka , vyslal ostrý centr, který hlavičkou zakončil Pavel Postava. Proti byl však brankář Buček, který míč vytáhl nad branku. Na druhé straně se naopak vyznamenal Vogl, který v 62. minutě vyrazil další Barankovu střelu.

Hubené vedení Petřkovice se otřáslo znovu v 72. minutě. Po několika narážečkách se uvolnil Krhut, jeho prudký centr do malého vápna jen těsně minul nabíhající Michal Minář. Bez úspěchu skončila i Ondřejkova hlavička v 73. minutě.

Poslední velkou příležitost si domácí nachystali na 84. minutu. To si v přehuštěném pokutovém území ideální pozici k zakončení hledali postupně Laciga s Krhutem, zblokovaná střela se dostala k nabíhajícímu Tomáši Matouškovi. Jeho finální střela však směřovala jen přímo k přichystanému brankáři Bučkovi.

Po závěrečném hvizdu se hosté radovali z prvních tří bodů v soutěži. To Spartakovci opouštěli hřiště se sklopenými hlavami, zjevně nespokojeni se svým výkonem.

Hodnocení trenéra: Dnes mne porážka hodně mrzí. Náš výkon byl jeden z nejslabších za poslední období. Hráli jsme až od 70. minuty, kdy jsme si vytvořili nějaký tlak a brankové příležitosti. Jinak byl náš výkon ospalý. V hlavách některých hráčů se možná podepsalo sebeuspokojení po předchozích výsledcích. Budeme se muset znovu vrátit k poctivému fotbalu, k tomu se pak přidá kvalita, kterou máme. Každý bude muset začít ale sám u sebe, vyhodnotit si, co pro dnešní výsledek udělal. Dnes by to bylo nezasloužené vítězství.

rozhodčí: Lukáš Machač, AR1: Michal Pfeifer, AR2: Gabriela Hanáková, delegát: Rudolf Lenfeld

Spartak: Vogl – Barcuch, Číhal, Kostka, Matoušek – Šrom (46. Postava), Dvořáček (63. Vyskočil), Laciga, Krhut – Pospíšil (61. Minář), Ondřejka.
Petřkovice: Buček – Sporysz, Špavelko (46. Kučera), Staněk, Hrdlička – Neumann (90. Kašický), Baranek, Burian, Václavík, Halaška (71. Ptáček) – Puškáč.

 55. Halaška

 Vogl – Sporysz, Baranek

 238



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3603x, hodnocen 7x, průměrná známka: 1.14

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016