MSFL 2017/18

1 1. SK Prostějov 62
2 MFK Vítkovice 57
3 SK Spartak Hulín  54
4 SK Uničov 51
5 FC Hlučín 49
6 MFK Vyškov 46
7 SK HS Kroměříž 44
8 Viktoria Otrokovice 43
9 FK Mohelnice 42
10 Zlín "B" 42
11 Slovácko "B" 35
12 FC Velké Meziříčí 35
13 SK Líšeň 32
14 HFK Olomouc 26
15 HFK Třebíč 24

16

MSK Břeclav 20

Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> SK Spartak Hulín – MSK Vyškov 2:0 ročník 2015/2016

SK Spartak Hulín – MSK Vyškov 2:0

17.4.2016 | 09:41:56 - Spartak se po prohře v Mohelnici vrátil k původní sestavě, v níž v prvních zápasech lámal své soupeře. Tentokrát k nám přicestoval celek Vyškova, se kterým jsme během jediného roku sehráli 4 zápasy. Vítězství ve Vyškově 3:2 loni na jaře, v létě v přípravě prohra 1:4 a na podzim remíza 1:1 ve Vyškově. V Hulíně naposledy – v podzimní sezóně 2014/2015 – jsme navíc s Vyškovem prohráli 1:2, když rozhodující branku Vyškované vstřelili v poslední minutě.

Utkání bylo velmi pohledné a divákům se muselo líbit. Obě mužstva předváděla útočnou hru, oba týmy jsou koneckonců zvyklé hrát na velkých hřištích.

Velkou příležitost představil Spartak v 5. minutě, kdy se vysunutý Steiner řítil do pokutového území proti brankáři Klimešovi. Ten jeho kličku vystihl a střelu srazil na rohový kop.

Spartak nicméně udeřil záhy. V 6. minutě se Pavel Postava rychle protáhl po křídle, v pokutovém území si narazil s Lacigou a brankově zakončil 1:0.

Vyškov se nenechal zahanbit a k naší brance se často vydával směle kupředu. Ve 13. minutě se Vyškovští hnali do pokutového území dokonce v přečíslení, až osamocený Jeřábek v ideální pozici namířil jen nad branku! Na to následovala 19. minuta a únik hostujícího Němečka, který centrem našel Ličku, jehož hlavička ze záklonu směřovala rovněž nad branku.

Mnohem efektivnější byli hosté po dalším brejku v 25. minutě, zakončující Stříž nicméně vyprášil jen rukavice nachystaného Vogla.

Spartak vystřihl rychlý útok v 29. minutě. Vedl jej Dominik Krhut, míč přeložil na penaltu Davidu Steinerovi, který však branku při zakončení minul.

Brankář Klimeš svůj Vyškov podržel v 30. minutě. To Steiner přetlačil před pokutovým územím svého obránce, prostrčil míč na Krhuta, jehož střelu ale právě brankář Vyškova na brankové čáře vyrazil rozštěpem !

Další tutovku poté nevyužil Spartak v 39. minutě. Václav Ondřejka se protáhl do pokutového území a krásnou střelou z úhlu rozezvonil břevno branky Vyškova.

I další slibné příležitosti do konce první půlky představil Spartak. V 41. minutě po autovém vhazování našel Ondřejka Postavu v pokutovém území, jeho volej směřoval nad branku. Následně ve 44. minutě Spartak zahrál standardní situaci od autové čáry, přímá střela se snesla přímo k brankáři Klimešovi, který míč vyrazil před sebe, ovšem na dorážku do opuštěné brány se již nikdo nenašel.

I ve druhém poločase byly k vidění pěkné akce na obou stranách.
Vyškov v 50. minutě zahrál rohový kop, naskakující Krejčí poslal míč hlavičkou vedle branky. O minutu později to zkusil individuálně Stříž, jeho střelu znovu zachytil pozorný Marek Vogl.

V 54. minutě naopak Krhut potáhl akci k pokutovému území, svůj centr nasměroval k bráně, kam nabíhali Steiner s Ondřejkou, ovšem před nimi míč odkopla pozorná obrana Vyškova.

Mezi tři tyče se nevlezla ani další střela Davida Steinera z 61. minuty, po našem rohovém kopu, když břevno branky minula asi o metr. Efektní zakončení si poté v 65. minutě vybral Václav Ondřejka, když naskakoval nůžkami na další Krhutův centr. I tato střela směřovala nad branku.

Krátce poté se Krhut znovu dral přes obránce Krejčího, který jej stáhl a za to viděl od rozhodčího žlutou kartu. Protože byla již druhá, putoval Krejčí předčasně do sprchy. Následnou standardní situaci od autové čáry rozehrál Michal Dvořáček. Míč sice zlikvidoval v první fázi brankář Klimeš, neudržel jej a volný míč do branky dorazil nakonec Václav Ondřejka 2:0.

Vyškov se ani tak v 10 lidech naděje na bod nevzdával. V 70. minutě podnikl rychlý přechod do útoku a konečnou střelu Přerovského vytlačil pohotový David Kostka nad branku.

Spartak hostující bránu ohrozil ještě v 74. minutě, kdy Dvořáček našel Postavu, ale jeho střelu Klimeš vyrazil.

Další výraznější akce oba soupeři již neukázali, a tak tři body zůstaly v Hulíně

Hodnocení trenéra: Dnes je to pro nás cenné vítězství pro kvalitnímu soupeři. Myslím si, že to byl i pěkný zápas pro diváka a kdo přišel, určitě nelitoval. Oba soupeři hráli bez úporné defenzívy, hrál se otevřený fotbal a k vidění byla spousta šancí na obou stranách. Klidně to mohlo skončit 4:2 nebo 5:3. O ty dvě šance, o které jsme vyhráli, jsme měli navíc a asi jsme proto vyhráli zaslouženě. Za zisk dobrých tří bodů dnes musím kluky pochválit, hráli disciplinovaně.

rozhodčí: Jiří Slabý, AR1: Jiří Polák, AR2: Adam Horák, delegát: Miroslav Juránek

Spartak: Vogl – Barcuch (88. Vyskočil), Kostka, Zlámal, Matoušek – Postava (77. Šrom), Steiner (84. Pospíšil), Dvořáček, Laciga, Krhut – Ondřejka.
Vyškov: Klimeš – Němeček (83. Holub), Trousil, Netopil, Krejčí – Urbančok (88. Neubauer), Jeřábek, Studený (73. Novotný), Stříž – Lička, Přerovský.

 6. Postava, 66. Ondřejka

 Postava – Jeřábek, Krejčí 2x

 65. Krejčí

 160



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3030x, hodnocen 5x, průměrná známka: 1.20

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016