MSFL 2017/18

1 1. SK Prostějov 62
2 MFK Vítkovice 57
3 SK Spartak Hulín  54
4 SK Uničov 51
5 FC Hlučín 49
6 MFK Vyškov 46
7 SK HS Kroměříž 44
8 Viktoria Otrokovice 43
9 FK Mohelnice 42
10 Zlín "B" 42
11 Slovácko "B" 35
12 FC Velké Meziříčí 35
13 SK Líšeň 32
14 HFK Olomouc 26
15 HFK Třebíč 24

16

MSK Břeclav 20

Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> SK Spartak Hulín – FK Mohelnice 1:1 ročník 2015/2016

SK Spartak Hulín – FK Mohelnice 1:1

13.9.2015 | 11:14:52 - Do zápasu s Mohelnicí nemohli na straně Spartaku zasáhnout 2 hráči, a to Martin Vojtěšek a stále ještě i Michal Šrom.

Zápas samotný nepřinesl vůbec nic pěkného, co by příznivci fotbalu asi ocenili. Od počátku zápasu byli hosté pohyblivější, důraznější v soubojích, u všeho byli dříve a domácí borci nedokázali míč dlouho udržet na svých kopačkách. Na půlku Mohelnice se Spartak dostal poprvé až v 5. minutě.

Hosté zahrozili v 10. minutě, když poměrně lehce prošli do pokutového území. U míče byl dříve Chytil, ovšem nedokázali jsme udržet míč, ten následně putoval z kopačky na kopačku na malém vápně tak dlouho, až k zakončení přišel Fišara a parádně překopl prázdnou branku Spartaku!!!

Spartak odpověděl v 16. minutě. Pospíšil zatáhl míč do pokutového území a centrem na zadní tyč hledal Ondřejku, ten měl však k zakončení daleko, a tak zůstalo jen u hrozby.

V 17. minutě pěkně protáhl Vyskočil brankáře Horu v mohelnické svatyni. Z protiútoku však Mohelnice vyslala centr do pokutového území, kde míč zpracoval Bzirský, posunul jej lépe postavenému Yunisovi a Mohelnice se ujala vedení 0:1!!

Inkasovaná branka Spartak rozhodně nepovzbudila a domácí hráči se dále na hřišti jenom hledali.

V 19. minutě namířil z 20 metrů Fišara po zemi jen vedle branky. Pořádný závar hostů kolem pokutového území zase začal v 22. minutě na naší straně, když se Zlámal zamotal s balónem, přes následnou bojůvku o něj přišel a hosté prošli až k šestnáctce, kde akci zahasila naše obrana.

Spartak zahrozil v 30. minutě, kdy Dvořáček nadějným centrem hledal Dominika Krhuta, před ním však míč do bezpečí odvrátil Bzirský. Závěrečnou šanci v prvním poločase měli na svědomí rovněž Spartakovci, avšak ani jinak sympatická spolupráce a výměna míče Postavy s Pospíšilem kolem pokutového území žádnou finaální šanci nepřinesla.

Po přestávce se do dresu Spartaku nevrátil už Roman Číhal a na hřiště přišel Andrej Labuda.

Hned první vážná akce pak přinesla srovnání skóre. Rychlík Krhut se protáhl po straně, předložil míč na malé vápno, tam si naběhl Pavel Postava a z první napálil míč přesně do černého ! 1:1

Pavel Postava brankou korunoval svůj tradičně sympatický a běhavý herní projev. Premiérová Postavova trefa v MSFL (alespoň v dresu Spartaku ano) přinesla srovnání skóre, rozpaky z dění na hřišti však nijak nerozptýlila.

Branka však Spartaku možná ukázala cestu, jak na hosty z Mohelnice vyzrát. V 69. minutě přišla navlas stejná situace – Krhut centruje, avšak před Postavou hostující obrana míč odvrátila na roh.

Nepříliš povzbudivá podívaná na nekvalitní dění na hřišti pokračovala i nadále. Výjimkou byla 73. minuta a pěkná střela Ondřejky ze 30 metrů z přímého kopu, která však zaplachtila nad branku Mohelnice.

Pěknou šanci si Spartak nachystal poté na 77. minutu, kdy Postava našel přihrávkou Krhuta, ale ten skluzem poslal míč vedle branky.

Hosté se snažili hrozit z brejků, ovšem Spartaku se před šestnáctkou vždy nějak podařilo akci zastavit, případně nepřesnosti a váhavost při zakončení hosty připravila o nějakou lepší šanci.

Konečná remíza 1:1 je bezpochyby zasloužená pro obě strany,neboť ani jeden tým si tentokrát za to, co předvedl, nezasloužil více než jeden bod.

Spartak nyní sehraje v krátkém sledu 2 mistrovské zápasy – ve středu opět doma od 16:30 proti Viktorii Otrokovice a v sobotu ve Vyškově.

Hodnocení trenéra: Vzhledem k průběhu zápasu, zejména k prvnímu poločasu, jsem s bodem nakonec spokojen. V první půli jsme navázali na strašidelný výkon druhého poločasu ve Velkém Meziříčí a jen díky nemohoucnosti soupeře jsme neprohrávali více než 0:1. Ve druhém poločasu jsme přidali pohyb a začali jsme si vytvářet i šance. Brzo se nám podařilo vyrovnat, škoda, že jsme nevylepšili další věci, protože jsme měli šanci, jejímž lepším řešením jsme možná mohli strhnout vítězství na svou stranu. To by však vzhledem k našemu výkonu a průběhu nebylo vůbec zasloužené.

Rozhodčí: Jakub Vojkovský, AR1: Karel Mikeska, AR2: Paskal Trigas, delegát: Antonín Kordula

Spartak: Chytil – Zavadil, Číhal (46. Labuda), Zlámal, Vyskočil – Postava (79. Hrdlička), Laciga, Dvořáček, Ondřejka – Krhut, Pospíšil.
Mohelnice: Hora – Heidenreich, Kuba, Pinkava, Seibert (67. Vokoun)– Bzirský, Bača, Fišara, Yunis – Soukup (61. Vichta), Hapal.

 47. Postava – 16. Yunis

 Ondřejka, Laciga, Vyskočil, Pospíšil – Fišara, Heidenreich, Yunis

 105



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 2773x,, zatím není hodnocen.

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016