MSFL 2017/18

1 1. SK Prostějov 62
2 MFK Vítkovice 57
3 SK Spartak Hulín  54
4 SK Uničov 51
5 FC Hlučín 49
6 MFK Vyškov 46
7 SK HS Kroměříž 44
8 Viktoria Otrokovice 43
9 FK Mohelnice 42
10 Zlín "B" 42
11 Slovácko "B" 35
12 FC Velké Meziříčí 35
13 SK Líšeň 32
14 HFK Olomouc 26
15 HFK Třebíč 24

16

MSK Břeclav 20

Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> Derby nerozhodně: SK Spartak Hulín – SK Hanácká Slavia Kroměříž 2:2 ročník 2015/2016

Derby nerozhodně: SK Spartak Hulín – SK Hanácká Slavia Kroměříž 2:2

30.8.2015 | 09:55:03 - Druhé letošní derby, první v sezóně 2015/2016 se odehrálo v Hulíně za tropického počasí. Trenér Lehkoživ oproti zápasu v Uničově udělal v sestavě jednu změnu, když do základní sestavy postavil Michala Dvořáčka místo Svati Kadlece.

Trocha vzruchu v jinak opatrném úvodu zápasu přinesla do slušně zaplněného stadionu už 5. minuta. Špatnou rozehrávku Spartaku zachytili hosté a nakonec Krška ze šestnáctky nepovedeně vystřelil po zemi.

Na druhé straně však udeřilo. V 9. minutě nasměroval Pospíšil centr do pokutového území, tam si na padající míč naběhl Dominik Krhut a špičkou kopačky přizvedl míč mimo dosah Petrových rukou – Spartak se ujal vedení 1:0!!!

Brankou povzbuzení domácí nabrali vítr do plachet. Herní převahu těchto minut korunoval Spartak 14. minutou. Ondřejka se proháčkoval do pokutového území, jeho střelu hostující obrana zablokovala, vrácený míč přiťukl Krhut Zlámalovi, ovšem jeho střela mezi tři tyče nesměřovala.

Hanáci hrozili ze svých křídel. V 16. minutě Krška vyslal dlouhým centrem Žáka do pokutového území Spartaku. Jeho polostřelu polocentr brankář Vogl bohužel neudržel a důrazný Ševčík z dorážky srovnal na 1:1.

Spartak ve 20. minutě ještě ohrozil Petrovu branku, když Ondřejka napálil centrovaný míč přímo na brankáře Petra. Jinak to ale byla Hanácká Slavia, kdo převážně držel otěže hry, avšak naši branku příliš neohrozila. V 33. minutě se ze šestnáctky 2x zastřeloval Strašák, ve 36. minutě poté Slavia trochu zavařila našemu pokutovému území po Jelečkově standardce. Ze závaru, v němž převládala blokace střel a přihrávek, rovněž nic nevzešlo.

Tečkou za zajímavými akcemi první půle byla 44. minuta, kdy Strašák rozehrál standardní situaci od postranní čáry, ale Marek Vogl se bezpečně natáhl pro centrovaný míč.

Po změně stran převzal otěže zápasu zase Spartak. Krhut ve 46. minutě utekl, centrem hledal Ondřejku, před nímž Matoušek odvracel centrovaný míč.

V 50. minutě Spartak zahrál standardní situaci, po níž Hanáci šli do protiútoku a v přečíslení se hrnuli k naší bráně. Centr do pokutového území pak zasáhl vracející se Petr Zavadil a skluzem nešťastně poslal míč mimo dosah Marka Vogla 1:2.

Ani taková branka však Spartaku nesebrala chuť hrát. Na zadní řady Hanácké Slavie platil zejména rychlý Dominik Krhut.

Ten se v 54. minutě protáhl až k šestnáctce, jeho střelu ale Petr zlikvidoval. Něco podobného Krhut zopakoval v 57. minutě, z úhlu nakonec vyslal střelu nad branku.

Konečně v 66. minutě se Krhut znovu protáhl do pokutového území, přízemní centr ještě zasáhl Petr a nasměroval jej k Ondřejkovi, který zavěsil do prázdné branky 2:2 !!!

Obdobně zahrozil v zápase Spartak ještě jednou, a to v 73. minutě, kdy se znovu prosadil Krhut a jeho centr před brankou odvrátil před naskakujícím Šromem Tomáš Matoušek.

Zbytek zápasu už se nesl ve znamení opadávání tempa, neboť v tom vedru síly rychle opadávaly.

Konečný hvizd rozhodčího Vlastimila Ogrodníka, který jinak utkání zvládl s přehledem a ve velkém stylu, rozdělil po bodu na obě strany.

Hodnocení trenéra: Z derby bod nakonec bereme, i když jsme chtěli mít více. Kluky zase musím dneska pochválit, protože odevzdali maximum. Jediné, k čemu mám výtky, jsou některé individuální chyby, které nás nejspíše stály lepší výsledek. V tomto vyrovnaném zápase jsme si totiž šance vytvořili, ale chybami jsme je soupeři také připravili. Nebýt jich, určitě by to bylo lepší, protože soupeře jsme jinak k ničemu nepustili. Díky těm chybám je asi výsledek nakonec spravedlivý.

rozhodčí: Vlastimil Ogrodník, AR1: Vít Ondráš, AR2: Josef Tomanec, delegát: Karel Vidlák

Spartak: Vogl – Labuda, Číhal, Zavadil, Vyskočil – Krhut (88. Postava), Laciga, Zlámal, Dvořáček, Ondřejka (70. Šrom) – Pospíšil.
HS: Petr – Jeleček, Látal, Budín, Matoušek – Žák, Hromek (76. Haša), Silnica, Strašák (46. Neubert) – Ševčík (64. Nevřala), Krška.

 9. Krhut, 66. Ondřejka – 16. Ševčík, 53. Zavadil vl.

 Krhut, Vyskočil – Látal, Žák, Matoušek

 320



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3027x, hodnocen 6x, průměrná známka: 1.33

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016