MSFL 2017/18

1 1. SK Prostějov 62
2 MFK Vítkovice 57
3 SK Spartak Hulín  54
4 SK Uničov 51
5 FC Hlučín 49
6 MFK Vyškov 46
7 SK HS Kroměříž 44
8 Viktoria Otrokovice 43
9 FK Mohelnice 42
10 Zlín "B" 42
11 Slovácko "B" 35
12 FC Velké Meziříčí 35
13 SK Líšeň 32
14 HFK Olomouc 26
15 HFK Třebíč 24

16

MSK Břeclav 20

Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> Nakonec remíza: SK Spartak Hulín – MSK Břeclav 3:3 ročník 2015/2016

Nakonec remíza: SK Spartak Hulín – MSK Břeclav 3:3

15.8.2015 | 08:13:46 - První domácí zápas přivedl do Hulína celek Břeclavi. Ten stejně jako Spartak první zápas prohrál, pro oba týmy to byl tak souboj o první body v sezóně. Domácí trenér Lehkoživ udělal několik změn v sestavě. V základu začal brankář Vogl, stoper Vojtěšek i Andrej Labuda. Netradiční páteční předehrávka návštěvnosti zápasu nijak neublížila, naopak čas přijít na fotbal si v pátek odpoledne udělalo více lidí, než je u nás zvykem.

Ze zápasu uplynulo několik minut, když se na hřišti poprvé zablýsklo. Na Krhuta prošla dlouhá přihrávka, záložník Spartaku se prosmýkl kolem brankáře Prokopa, ten jej zasáhl a jasnější verdikt, než nařízená penalta, nemohl snad ani padnout. Míč si na puntík postavil Michal Dvořáček a v 6. minutě parádně poslal Spartak do vedení - 1:0.

Rychlé vedení domácím dodalo křídla a ti si počínali jako ryba ve vodě. Bohužel vrcholem převahy v této části hry byla pouze standardní situace z 9. minuty, kterou Laciga poslal přímo do rukou brankáře Prokopa.

Břeclav, která na svůj hrot angažovala podsaditého ale hbitého exligistu Zdeňka Šenkeříka udeřila v 17. minutě. Totální okno v naší defenzivě využili hosté k přihrávce na unikajícího Pospiše, ten přehodil Vogla a Břeclav srovnala na 1:1.

Po srovnání naopak žlutomodrým hostům narostla křídla. V 19. minutě vážně zahrozili znovu závarem v pokutovém území, když De Carvalho zatáhl míč, ten předložil Simandlovi a jeho střela z hranice šestnáctky naštěstí skončila blokem.

Další fatální zaváhání obrany Spartaku přišlo v 27. minutě. Hosté rozehráli rohový kop. Přetažený kop hosté napálili k brance a před brankářem Voglem tečoval Sedlo - 1:2.

Se Spartakem mohlo být ještě hůře v 31. minutě, to když tři Břeclavští postupovali na 2 naše obránce a střelu Pospiše pohotově vyrazil jistý Marek Vogl.

Domácí se z tohoto stavu dokázali oklepat ještě do poločasu – Labuda vyrazil do otevřené obrany, vyslal přetažený centr. Brankář Prokop na míč nedosáhl a snad z hranice brankové čáry napálil míč do brány Michal Šrom – 2:2.

Hosté zahrozili rovněž v 45. minutě, když do naší obrany vběhl Pospiš a předložil míč na volného Levaie, jeho zakončení znovu zlikvidoval Vogl.

Do druhého poločasu vstoupili lépe znovu domácí. Po faulu na Ondřejku v 50. minutě zahrál přímý kop Dvořáček těsně nad branku.

V 52. minutě dokázala Břeclav znovu využít chabé formy naší obrany a při přečíslení to byl nakonec Pospiš, kdo zcela volný v pokutovém území poslal míč do branky na stav 2:3.

Spartak ale zbraně nesložil. V 54. minutě Ondřejka potáhl naši akci, předložil Krhutovi, ten ale v ideální pozici špatně trefil míč. Břeclav naopak v 57. minutě Šenkeříkem zahrozila znovu vážně, míč ovšem těsně skončil nad brankou. V 62. minutě po Lacigově centru ze standardky zahrozil Ondřejka.

Hosté znovu a opět vážně zavařili našemu pokutovému území v 63. minutě po akci De Carvalha, horko těžko ale přece jen jsme se ubránili. Na druhé straně to zkusil technicky Ondřejka, jeho pěkný pokus v 66. minutě jen zaplachtil nad horní břevno branky.

Definitivně mohl o osudu zápasu rozhodnout Pospiš v 68. minutě, jeho střelu ale zlikvidoval Marek Vogl. Blízko srovnání byl Spartak v 73. minutě, Zlámalovu hlavičku likvidoval na brankové čáře brankář Prokop.

Hulín se ale vyrovnání nakonec přece jen dočkal. Agilní Pavel Postava v 80. minutě perfektně prošel po křídle, předložil míč Krhutovi na šestnáctku a ten bezchybně zamířil do volného prostoru branky soupeře 3:3.

Břeclav měla poslední slovo, když rozehrála v 83. minutě roh, po němž Pospiš zakončil nad branku. To ale bylo ze zápasu vše.

Soupeři si rozdělili po bodu. Spartak čeká nyní zápas v Uničově až příští neděli.

rozhodčí: Ivan Vostrejž, AR1: Jiří Polák, AR2: Tomáš Sedláček, delegát: František Mužík

Spartak: Vogl – Labuda, Zavadil, Vojtěšek (72. Postava), Vyskočil – Krhut, Laciga, Dvořáček (62. Zlámal), Šrom (80. Hrdlička) – Ondřejka, Pospíšil.
Břeclav: Prokop – Fojtík, Sedlo, Klusák, Sycha – Levai (85. Lapin), Simandl, Paděra, De Carvalho (69. Wallisch) – Šenkeřík, Pospiš (90. Stange Da Silveira).

 6. Dvořáček, 37. Šrom, 80. Krhut – 17. a 52. Pospiš, 27. Sedlo

 nikdo

 128



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3436x, hodnocen 6x, průměrná známka: 1.67

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016