Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> SK Spartak Hulín – SK Sulko Zábřeh 1:0 ročník 2014/2015

SK Spartak Hulín – SK Sulko Zábřeh 1:0

7.6.2015 | 07:11:24 - Pro oba celky bylo utkání posledním v sezóně. Hrálo se za tropického vedra a to kvalitě hry nepřidalo. Hulín měl v nohách středeční zápas proti Zlínu „B“ a dlouho nemohl najít svou tvář. Do 23. minuty se hrálo bez šancí víceméně mezi šestnáctkami. Největší šancí první půle tak byla hlavička Elšíka z 32. minuty, ten ale ve vyložené šanci poslal hlavičku vedle branky.

Druhý poločas přece jen vypadal z hlediska fotbalu poněkud lépe. Spartak se několikrát nadějně dostal k Šustrově brance, pozorný brankář Zábřehu nebo obrana hostí vždy dokázala Hulín ubránit. V rozmezí 70.-80. minuty se oba celky střídaly v útočných snahách. Spartak zahrál v 75. minutě rohový kop, po němž hlavičkoval Číhal. Šustr míč vyrazil, dorážce Šroma už však zabránit nedokázal.

Utkání nakonec tedy rozhodla jedna branka.

Hodnocení trenéra: Jsem rád, že jsme potvrdili středeční vítězství ve Zlíně. Byl to těžký dvojzápas, já musím klukům poděkovat, že zápas vyhrát chtěli a také to zvládli. Pokud se nemýlím, jsme v tabulce pravdy na nule. Jsem rád, jakým způsobem jsme sezónu zvládli, vyhnuli se záchranářským bojům.

rozhodčí: Lubomír Drozdy , AR1: Josef Černý, AR2: Valter Boček, delegát: Ladislav Kundelius

Spartak: Novák – Vyskočil, Červenka, Číhal, Labuda -Kováč (46. Šrom), Kadlec, Laciga, Dvořáček (83. Zlámal), Krhut – Elšík (66. Mjuller).
Zábřeh: Šustr – Koutný, Swiech, Kovář, Švábik – Šturma, Voves, Binar, Kurušta – Krejčí, Pospíšil.

 75. Šrom

 0 – Kurušta

 95



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3339x,, zatím není hodnocen.

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016