Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> SK Spartak Hulín - 1.HFK Olomouc 3:1(1:0) ročník 2014/2015

SK Spartak Hulín - 1.HFK Olomouc 3:1(1:0)

2.5.2015 | 18:12:56 - Další domácí zápas nezačal pro domácí fotbalisty šťastně.Hned v první minutě se zranil Zlámal a protože trenér Lehkoživ nemohl v sobotním zápase počítat ani s Dvořáčkem a Kadlecem,k prvnímu zápasu nastoupil v dresu Hulína Karol Kováč,který zatím jen sporadicky střídal.Domácí fotbalisty jakoby tato situace zaskočila,marně hledali přesnost a možnost k pořádné kombinaci.Běhaví hosté sice v těchto fázích měli časteji míč na kopačkách,ale všechny jejich akce končili před pokutovým územím Spartaku.V následujících minutách začali otěže hry přebírat domácí,ale řada šancí nebyla dotažena do konce.Až ve 34.minutě vysunul Laciga Šroma a ten z úhlu střelou na vzdálenější tyč poslal domácí do zaslouženého vedení.Druhý poločas začal pro Hulín katastrofálně.Hned z prvního útoku potrestal nedůraz v zadních řadách Hulína Soukup a s pomocí tyče srovnal stav na 1:1.Tento stav trval až do 70.minuty,kdy se hlavou po rohu Lacigy prosadil Roman Číhal.A když za dvě minuty po centru Kováče volejem trefil síť hostů Dominik Krhut,bylo rozhodnuto a cenné tři body zůstaly v Hulíně.

Hodnocení trenéraV první řadě jsem byl rád, že jsem vůbec poskládal sestavu. Bylo nás jedenáct, Mjuller bere antibiotika, zraněný je Dvořáček, Kadlec nebyl z rodinných důvodů. Navíc se nám hned v první minutě zranil Zlámal, museli jsme dohrávat s dvěma dorostenci. V utkání samotném byla škoda, že jsme nerozhodli hned v prvním poločase, kdy jsme měli několik šancí. Tím spíše, že hned po začátku poločasu jsme inkasovali a začínalo se odznova. Dvěma brankami jsme ale zápas dokázali strhnout na naši stranu, takže ve výsledku jsem rád za tři body.

rozhodčí: Zdeněk Petr, AR1: Kamil Hájek, AR2: Ivan Vostrejž, delegát: Jan Prokeš

Lubomír Lanča

Spartak: Chytil-Labuda,Kroča,Číhal(90.Hrdlička),Vyskočil-Šrom,Laciga,Červenka,Krhut-Zlámal(2.Kováč),Elšík
HFK:Mucha – Bernard (46. Buček), Můčka, Bača, Kostorek, Varaďa, Grézl (63. Drbal), Hlavica, Hornich (77. Šuba), Lysoněk, Soukup

 34. Šrom, 70. Číhal, 72. Krhut – 46. Soukup

 Vyskočil - Můčka, Drbal, Šuba

 135



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 2788x, hodnocen 2x, průměrná známka: 1.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016