Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> Příprava >> SK Spartak Hulín – FC Slovácká Sparta Spytihněv 4:0 ročník 2013/2014

SK Spartak Hulín – FC Slovácká Sparta Spytihněv 4:0

9.2.2014 | 09:44:51 - V sobotním přípravném zápase za jarního počasí nastoupil Spartak bez zraněného Jaroslava Zlámala a dovolenkujícího se Jaroslava Lacigy. Utkání opět proti celku krajského přeboru probíhalo podle očekávaného scénáře. Domácí Spartak hosty ze Spytihněvi před svou branku příliš často nepouštěl a hrálo se především na polovině Sparty. Skóre otevřel v prvním poločase hlavou Honza Ruman po Červenkově rohovém kopu. Druhou branku zanedlouho přidal po sólovém nájezdu Svatopluk Kadlec a do třetice se Spartak prosadil v první půli po Paciorkově střele k tyči.

Druhý poločas nabídl stejnou podívanou, hosté se snažili těžit především z brejkových situací. Spartak si vypracoval poměrně hodně šancí, při jejich dotahování kluci ale možná až zbytečně hledali co nejefektivnější řešení, a tak se dlouho drželo skóre na podobě z první půle. Pak to na sebe vzal Dominik Krhut, prošel do pokutového území a střelou na zadní tyč zvýšil na 4:0. V závěru zápasu hosté získali výhodu pokutového kopu za Kadlecův faul. Penaltu nicméně kryl brankář Vogl a uhájil tak čisté konto domácích.

Příští týden hraje Spartak přípravný zápas venku v Otrokovicích na Baťově, kde se od 12:30 střetne s celkem Fatry Slavie Napajedla.

Spartak: Neoral (46. Vogl) – Letrík, Ruman, Číhal, Barcuch – Dvořáček, Červenka, Kadlec, Krhut – Paciorek, Mršťák.
střídání: 46. Vyskočil, Pácl.

 Ruman, Kadlec, Paciorek, Krhut



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3162x, hodnocen 2x, průměrná známka: 2.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016