Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> KO v 90. minutě: SK Spartak Hulín – 1. FC Slovácko „B“ 1:2 ročník 2012/2013

KO v 90. minutě: SK Spartak Hulín – 1. FC Slovácko „B“ 1:2

21.4.2013 | 08:08:44 - Ve druhém domácím zápase jarní části sezóny Spartak vyšel bodově naprázdno, přitom měl výborně nakročeno minimálně k jednomu bodu určitě. Na utkání ještě dolehly dozvuky zpackaného derby, pro karetní tresty odpykal ještě jednu stopku Kuba Řihák, na tribunu se přidali Dominik Krhut a Vlastimil Barcuch, onemocněl Marek Vogl. K utkání museli být teda povolání i 4 dorostenci, kteří doplnili lavičku.

Kdo do sportovního areálu v Hulíně přišel jako fanoušek fotbalu, nemohl být z utkání zklamaný. K vidění byla kvalitní podívaná se spoustou šancí, určitě nebylo poznat, že hraje 5. tým tabulky s předposledním. V utkání na sebe v dresu hostí nejvíce upozornil makedonský útočník Ilija Nestorovski.


Obrazová reportáž z utkání na TV i-Spartak


Ten se v utkání projevil hned v 7. minutě, kdy jeho hlavičku musel nad břevno pohotově vyškrábnout Dubec. Dravý Jan Lukáš zase v 11. minutě vběhl do pokutového území, ale zamířil jen nad branku.

Spartak se nenechal zahanbit a ve 14. minutě Chvojku v brance soupeře pozdravil zpoza šestnáctky Dvořáček, zamířil ale nad branku.

K opravdu velmi nebezpečné šanci se hosté propracovali v 19. minutě. Dotírající Nestorovski už sebral míč Lehkoživovi a šel na Dubce, stoper Spartaku ale své zaváhání napravil a v pokutovém území nakonec v souboji odvrátil alespoň na rohový kop.

Perfektní tah na branku ukázal v 25. minutě Michal Vyskočil, to vystihl přihrávku soupeře a vydal se otevřeným hřištěm ke Chvojkovi, aby jeho táhlá střela nakonec minula zadní tyč branky.

To už se oba soupeři dopracovali k 33. minutě, aut Martina Pácla doplachtil do pokutového území, kde míč z první vyslal na branku Otruba, Chvojka reflexivně vyrazil k Dvořáčkovi a ten proměnil šanci ve vedoucí branku 1:0.

Vedení domácí povzbudilo a za aktivního herního projevu jich i soupeře doputovala hra až do poločasového hvizdu.

Po poločasové přestávce se v 47. minutě protáhl kolem Lehkoživa Lukáš a vypálil na Dubce, ten střelu bravurně vyrazil.

Poté v 57. minutě křížná přihrávka Slovácka skončila u opuštěného Fujerika, ten nikým netísněn vběhl do pokutového území a poslal míč podél vybíhajícího Dubce na zadní tyč branky, opticky to možná vypadalo, že míč směřuje i mimo branku, nicméně chumel nabíhajících hráčů nevěstil nic dobrého, proto bylo dobře, že z před prázdné branky odkopl míč na roh Vyskočil. Bohužel to bylo oddálení pohromy jen o pár sekund. Míč z následného rohu Dubec v první chvíli vyrazil, ale jen k Lukášovi a ten dorazil do branky 1:1.

Inkasovaná branka Spartak zmrazila, ale naštěstí ne na příliš dlouho. V 62. minutě jsme Dvořáčkem zahráli dobře rohový kop, který zachytili naši hráči, až jej nakonec Číhal poslal vedle branky.

Na druhé straně výborně vypálil v 63. minutě Valenta, Dubec střelu vyrazil a na hulínské brance si vylámal zuby i dorážející Lukáš, který trefil tyčku.

Na stejné překážce skončil Nestorovski z přímého kopu ze 70. minuty, dobře zatočený míč akorát orazítkoval tyč.

V 72. minutě se znovu Nestorovski uvolnil a šel sám na Dubce, ten jeho střelu vyrazil.

To už se ke slovu dostávaly i šance Spartaku, bohužel Laciga v 73. minutě trefil z malého vápna jenom tyčku.

Zklamání domácím příznivcům přinesla i 74. minuta. Výborným potáhnutím míče Ševela nakonec našel přihrávkou Otrubu v šestnátcce, ten se ale při zpracování míče zamotal a obranu s brankářem nepropálil ani nabíhající Dvořáček, jemuž míč přistrčil Otruba.

Další z výpadů Ševely v 79. minutě znamenal faul Malého, po němž musel být hráč Spartaku chvíli ošetřován. Sudí Adámková ukázala nekompromisně na značku pokutového kopu. Tam si míč postavil Číhal a tíhu okamžiku bohužel neunesl. Střelu Chvojka vyrazil.

V 87. minutě Ševela výborně našel Dvořáčka, ten zboku vešel do pokutového území a technicky dobře zamířil do vzdálenějšího rohu Chvojkovy brány. Brankář Slovácka ale dobře do střely sáhl a byl z toho akorát roh.

To už se blížil závěr zápasu. Nestorovski v 88. minutě se hrnul do pokutového území, ale pozorný Dubec se obětavě a hlavně včas vyřítil z branky a míč uzmul.

Bohužel fotbalová Štěstěna zrovna dávala svůj díleček zřejmě zrovna někde jinde, když v Hulíně běžela 90. minuta, kdy po průniku hostí po straně přišel centr před branku a Nestorovski zamířil před Dubcem do černého 1:2.

Spartak tedy utkání prohrál a dál se krčí v suterénu tabulky, nedá se nic dělat.

Hodnocení trenéra: Z výsledku jsme všichni zklamaní. Co nám pomůže, když soupeř uzná naše kvality a herní projev, když utkání nakonec prohrajeme a jsme bez bodu. Když neproměňujeme vlastní šance, nedáme ani penaltu, těžko můžeme vyhrávat.

Rozhodčí: Adámková, AR1: Fojt, AR2: Julínek, delegát: Nogol

Spartak: Dubec – Číhal, Lehkoživ, Paciorek, Vyskočil - Dvořáček, Kadlec, Laciga, Pácl – Ševela, Otruba.
Slovácko“B“: Chvojka – Jeleček (56. Havlík), Břečka, Křivánek, Malý – Valenta, Trávník, Hála, Fujerik (69. Svízela) – Nestorovski, Lukáš (92. Kolínek).

 34. Dvořáček – 57. Lukáš, 90. Nestorovski

 Číhal, Vyskočil – Malý, Hála, Lukáš, Břečka

 120



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3436x, hodnocen 2x, průměrná známka: 1.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016