krajský přebor 2012/13

1

1. FC Valašský

66
2

Kunovice

56
3

SK Spartak Hulín

54
5

Brumov

48
4

SK Baťov 1930

48
6

Vlachovice

48
7

Vsetín

41
8

Luhačovice

35
9

Návojná

34
10

Uherský Brod

30
11

Dolní Němčí

25
12

Napajedla

15
13

Bystřice p. H.

13
14

Paseky Zlín

13

 


Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Dorost >> Zápasy >> Proti Luhačovicím vydřená výhra: SK Spartak Hulín – FK Luhačovice 2:1 ročník 2012/2013

Proti Luhačovicím vydřená výhra: SK Spartak Hulín – FK Luhačovice 2:1

13.4.2013 | 13:52:14 - Nejisté, velmi nervózní až hektické utkání viděli přítomní diváci při utkání dorostenců Spartaku a vrstevníků z Luhačovic. Nepodařený zápas v Rožnově znamenal změny v sestavě, jen na lavičce začínali utkání Jarmer s Dutkevičem.

Kluci v úvodu chtěli dát zapomenout na minulý debakl a úvodní minuty utkání začali dobře. V 7. minutě po standardní situaci ani Mrhálek ani Vymětal hlavičkami nezamířili přesně. Více přesnosti chybělo Ježákovi v 9. minutě, když zakončoval standardku pouze do brankáře, který střelu vyrazil na rohový kop.

V sérii zajímavých okamžiků úvodních minut ale nejvíce vynikla akce ze 12. minuty. Vymětalova dalekonosnou pumelici brankář Šlapal neudržel a dorážku Erik Müller poslal nad branku.

Ještě možná v přítomných doznívalo zklamání z nevyužití této šance, když ve 13. minutě slabá teč ve střele Luhačovic zapříčinila vypadnutí míče Libora Chytila a hráč hostí se pohodlně prosadil – 0:1.

Následující minuty bylo vidět neskutečné trápení hulínského družstva, které trvalo dlouhé minuty a v podání Spartaku nepřineslo vůbec nic fotbalového.

Světlem naděje v těchto chvílích byla jen chyba hostující obrany v 28. minutě, která se štěstím neskončila vlastním vyrovnávajícím gólem a individuální akce Ježáka v 35. minutě, která skončila jen rohem pro domácí.

Povadlý prapor hulínských barev se podařilo se závěrem poločasu pozvednout Kristiánu Řehákovi, jehož vyslal do sólové akce Standa Mrhálek, zakončující Řehák ale slabě a nepřesně poslal vlastně jen míč zpět před branku. Pěknou střelou se prezentoval Radim Vymětal ve 45. minutě, ta prosvištěla kolem horního růžku Šlapalovy branky.

Do druhého poločasu trenér Dunda provedl několik změn se snahou zvrátit vývoj utkání. To se také začalo brzo dařit.

Ve 48. minutě po rohovém kopu Řeháka vznikl závar v pokutovém území Luhačovic, který ukončil trefou do černého Radim Vymětal 1:1.

Domácím se vrátila ztracená jistota a sebedůvěra a na hřišti, které postupně ovládaly emoce, víceméně vládli. Stále však nepřicházela vedoucí branka. Tu měl několikrát na hlavě Standa Mrhálek, ale jeho zakončení mířila vedle, případně souhře Tomáše Jarmera s útočícím Matyášem Karamonem chybělo více přesnosti.

Spartak se nakonec své vedoucí branky dočkal v 71. minutě. Tom Jarmer vybojoval míč, na centr v pokutovém území vyskočil Mrhálek a asi 8. hlavičkou v zápase převrátil vedené ve prospěch domácích 2:1.

Třetí branku se domácím nepodařilo přidat, a tak se se závěrem vkrádala na jejich kopačky nervozita, kterou se snažili využít ke srovnání hosté v rozmezí 85. a 86. minuty při rohových kopech a následných střelách, na domácí to však už nestačilo.

Rozhodčí: Ponížil

Spartak: Chytil – Soukup, Vymětal, Ježák, Icela - Vojtko, Mrhálek, Andrýsek (62. Štěrba), Řehák – Müller (56. Jarmer), Karamon (89. Miklík).
Luhačovice: Šlapal – Michalec, Bartoš, Suchý P., Suchý M., Mejzlík, Skovajsa, Knot, Michna, Bartek, Džuba (72. Buberník).

 48. Vymětal, 71. Mrhálek - 13.



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3175x, hodnocen 1x, průměrná známka: 1.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016