krajský přebor 2012/13

1

1. FC Valašský

66
2

Kunovice

56
3

SK Spartak Hulín

54
5

Brumov

48
4

SK Baťov 1930

48
6

Vlachovice

48
7

Vsetín

41
8

Luhačovice

35
9

Návojná

34
10

Uherský Brod

30
11

Dolní Němčí

25
12

Napajedla

15
13

Bystřice p. H.

13
14

Paseky Zlín

13

 


Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Dorost >> Zápasy >> SK Spartak Hulín – FS Napajedla 6:1 ročník 2012/2013

SK Spartak Hulín – FS Napajedla 6:1

22.9.2012 | 16:19:38 - AKTUALIZOVÁNO - Dorostenci Spartaku se po minulé výhře 5:0 na hřišti Luhačovic představili na domácím hřišti, tentokrát už zpět na lavičce s trenérem Michalem Dundou. Soupeřem jim byl soused v tabulce z Napajedel. Domácí chtěli potvrdit své zlepšené výkony a pokračovat v nastoupené cestě vzhůru tabulkou.

Sobotní soupeř z Napajedel byl po celý zápas pod tlakem, ze kterého se vymanil jen ojediněle. V prvních minutách zápasu hostujícího brankáře vyzkoušel Mrhálek, ale brankář Kutálek si se střelou bez problému poradil. Neprošla ani v 7. minutě Mrhálkova střela, kterou hosté zblokovali.

Brankář Kutálek nakonec zkrotil i střelu Romana Ježáka z 9.minuty následující po předchozí dobré kombinaci Vojtka s Jarmerem. Svůj tým podržel brankář Napajedel i po střele Mrhálka v 16. minutě, a dál tak držel šance hostů v zápase, i když se na jejich polovinu valil jeden útok Hulína za druhým.

Hosté se před Chytila dostali v 18. minutě, kdy nákop brankáře zužitkoval ve střelu Brázdil, ale s tou Libor Chytil problémy neměl.

Domácí měli velkou příležitost skórovat v 23. minutě. Hbitý Vojtko prodlouženým centrem našel na zadní tyči hlavu Dutkeviče, ten vrátil míč před branku, odkud míč poslal hlavou těsně nad branku Jarmer.

Ve 32. minutě nadějnou akci rozběhl Matyáš Karamon, přešel přes dva protihráče a stříleným centrem našel Adama Dutkeviče; jeho střelu ale brankář Kutálek zlikvidoval.

Spartak dosáhl branky v 35. minutě. Kombinace po ose Chytil, Dutkevič, Ježák vynesla domácí do pokutového území, kde Mrhálek přehodil vybíhajícího gólmana a Jarmer dorazil do prázdné branky. 1:0

O vydřené vedení domácí nedlouho poté přišli. Rohový kop v 42. minutě Napajedla Brázdilem přetavila ve vyrovnávací branku 1:1.

Nerozhodný stav však netrval příliš dlouho. Ve 43. minutě Jarmer kolmicí vyslal Karamona do zakončení, jeho střelu brankář Kutálek ve skluzu vychytal, ale z druhé vlny dopravil míč do sítě Vojtko 2:1.

Třetí branku Spartak vstřelil hned po přestávce. První akci druhého poločasu ve 46. minutě potáhl Dutkevič, ten poslal střílený centr před branku, kam si naběhl Müller a propálil vše, co stálo v cestě 3:1.

V 51. minutě v pokutovém území poslali hosté k zemi Mrhálka. Nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Martin Uličný 4:1.

V 54. minutě dvojice Mrhálek s Müllerem vykombinovala 3 protihráče a vynesla možnost zakončení pro Standu Mrhálka, ten se snažil překvapit brankáře střelou z úhlu, ale nenamířil přesně. Pouze tyč pak trefil Standa Mrhálek hlavičkou v 64. minutě poté, co Dutkevič rozehrál standardní situaci.

Skóre se měnilo znovu v 75. minutě. Kombinace trojice Andrýsek, Mrhálek a Jarmer nachystala šanci pro Erika Müllera a ten tváří v tvář brankáři nezaváhal 5:1.

Střelecké hody Erika Müllera pokračovaly i v závěrečné desetiminutovce – Müller se jako lasička prosmýkl houštinou napajedelských protihráčů, naběhl si na centr a zavěsil potřetí a celkově tedy na 6:1 pro Spartak.

Hodnocení trenéra: V dnešních zápase jsme chtěli navázat na hru z předešlých dvou zápasů a potvrdit výhru z Luhačovic, což se nám podařilo. První poločas nebyl z naší strany ideální, přizpůsobili jsme se hře soupeře a nakopávali míče. Dostali jsme se sice do vedení, ale potom si necháme dát zbytečný gól, kdy si nepokryjeme standardku. Naštěstí jsme se hned vzápětí po krásné akci dostali znovu do vedení a do kabin jsme šli s vysledkem 2:1. Druhá půle už byla zcela v naší režii a kdybychom zase proměňovali všechny své šance mohlo být skóre daleko větší. Závěrem chci poblahopřát Eriku Müllerovi, který sice nastoupil až do druhé půle, ale i tak se mu podařilo dát hattrick, takže příští týden čekáme v šatně nějaký ten dortík.

rozhodčí: Havránek

Spartak: Chytil – Vymětal (70. Štěrba), Soukup, Uličný (73. Černocký), Andrýsek - Vojtko (46. Müller), Mrhálek, Ježák, Dutkevič - Jarmer, Karamon (63. Icela).
Napajedla: Kutálek – Gabrhelík, Olah, Jurek, Pavlík, Foltýn, Nguyen, Chadalík, Foltýn, Brázdil, Kačmár.

 35. Jarmer, 43. Vojtko, 46.,75., 84. Müller, 52. Uličný (p.) – 42.Brázdil

 Uličný, Icela - nikdo



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3325x, hodnocen 3x, průměrná známka: 1.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016