Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Info >> Šok před losováním: Muži Spartaku končí! ročník 2018/2019

Šok před losováním: Muži Spartaku končí!

20.6.2019 | 14:15:13 - Sestup z Moravskoslezské fotbalové ligy má pro Spartak nakonec velmi smutnou dohru. Letošní sestup z relativně prestižní soutěže znamenal ze stávajícího týmu pro řadu mladších hráčů pochopitelně ztrátu zájmu o nižší – divizní – soutěž a s tím následoval i zájem těchto hráčů o odchod do jiných angažmá.

V hodině dvanácté a po řadě rokování se však předsedovi klubu Josefovi Pěnčíkovi původně podařilo dohodnout zabezpečení klubu a dohodnout se se zdravým jádrem, kolem něhož měl být vystavěn nový tým, který se měl utkávat se soupeři v divizi. Na základě toho tedy Spartak podal přihlášku do nového ročníku divize v kategorii mužů.

Bohužel i tento původní stav vzal v posledním týdnu za své - někteří hráči považovaní za zdravé jádro, neodolali vábení jiných klubů (považte – dokonce ze stejné soutěže) a nakonec i oni projevili zájem Spartak opustit a k dnešnímu dni dokonce tři z nich tým v rámci volných přestupů opustili. Tím se taktéž rozpadl základ týmu, se kterým se počítalo do nové soutěže.

V situaci, kdy pro novou soutěž hráči prakticky nejsou k dispozici, nezbylo vedení Spartaku, než sáhnout k bolestivému rozhodnutí:

SK Spartak Hulín – kopaná, z.s. minimálně v následujícím ročníku nebude mít v žádné soutěži zařazený tým mužů.

Vážení přátelé, věřte tomu, že pro budoucnost týmu mužů bylo učiněno vše, co bylo možné. Bohužel v této situaci žádné jiné rozumné řešení již neexistovalo.

Končí tedy éra nejen třetiligová, ale celá éra mužského týmu Spartaku. Všichni hráči historie, kteří postupně budovali ty pozice, které Spartak nyní opouští, tak zůstávají bez následovníků.

Spartak si pro další sezóny ponechává všechna mládežnická družstva, z těchto pozic vedení klubu nehodlá a nebude ustupovat.

Úvahy a vize o tom, jak to bude s mužským fotbalem v Hulíně dál, jsou však nyní velmi předčasné.

Josef Pěnčík, Jaromír Klepš


Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 7951x, hodnocen 23x, průměrná známka: 1.65

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016