Rozpis utkání Spartaku - jaro 2024

Archív zpráv zde

náhodné foto

Odkazy FAČR


is.fotbal.cz
úřední deska


Muži >> SK Spartak Hulín – SK Sigma Olomouc „B“ 0:5 ročník 2014/2015

SK Spartak Hulín – SK Sigma Olomouc „B“ 0:5

12.10.2014 | 09:51:19 - Když si minulý týden v Holici posteskl trenér Jindřich Lehkoživ, že mu po zápase zůstalo asi 8 zdravých hráčů, netušil ještě, co se s jeho týmem stane v týdnu. Postupně se přidali ke zraněným Vyskočilovi, Kadlecovi a Zlámalovi na stranu marodky David Sklenář, Marek Vogl, Miloš Kopečný, Honza Ruman stihl rovnou operaci menisku, Robin Elšík i Jaromír Paciorek, pro vyloučení stojí Roman Číhal. Pod tíhou mimořádné situace v týmu se Spartak snažil dohodnout odložení zápasu na jiný termín, to se bohužel nepovedlo, o čemž se píše na jiném místě stránek.

Do poslední chvíle se rozhodoval, zda to aspoň zkusí, Michal Vyskočil a zkusil to i Miloš Kopečný, aspoň tak jsme mohli dát dohromady jedenáctku, která se postavila proti zdatné a běhavému „B“ týmu Sigmy. Zbytek doplnili naši mladí dorostenci Lukáš Šimoňuk, Marek Hrdlička a brankář Libor Chytil.

Na hřišti samotném poté bylo patrno, že náš tým má limity a bohužel si nešlo nevzpomenout na podobnou devastaci naší jedenáctky, která shodou okolností před 2 roky nastoupila též proti Sigmě „B“ a prohrála 0:6.

K průběhu zápasu asi jen tolik, že branky začaly padat velmi rychle a tempo zápasu tak brzo spadlo na úroveň špice okresního přeboru. Na straně Spartaku zaslouží absolutorium všichni, kteří do zápasu nastoupili, jak zranění či jinak nemocní hráči, tak naši dorostenci, kteří naráz naskočili do MSFL a podali snaživý výkon, perličkou je i vynucený nástup dorosteneckého brankáře Libora Chytila do útoku.

K brankovým situacím:

9. minuta - centr ze strany proměnil Rolinc střelou z voleje na malém vápně ve vedení Sigmy 0:1.

V 12. minutě Rolinc vyzkoušel Neorala, ten vyrazil střelu nad branku. Z rohového kopu se prosadil střelou Schmidt a Sigma vedla už 0:2.

Několik dalších průchodů Sigmy zneškodnil reflexivními zákroky Dominik Neoral, aby nakonec v 35. minutě prošel do pokutového území znovu Rolinc, udělal kličku brankáři a uklidil do prázdné branky. 0:3

V 51. minutě přišel Dvořáček o míč před pokutovým územím, Sigma pohotově vypálila, Neoral míč vyrazil a volný Falta dorazil do prázdné branky na 0:4.

V 54. minutě prošel Kalvach, po zemi přihrál nabíhajícímu Habustovi a ten zakončil na konečnou podobu výsledku 0:5.

Spartak se pokoušel alespoň o čestný úspěch, v 86. minutě to zkoušel z přímého kopu Paciorek těsně nad Blahovu branku. A nejblíže úspěchu byl Hulín v 89. minutě, kdy Hrdlička posunul míč nabíhajícímu Dvořáčkovi, ten vypálil k tyči a Blaha vyrazil na rohový kop.

Rozhodčí: Valtr Boček, AR1: Ondřej Cieslar, AR2: Vladislav Streit, delegát: Jan Prokeš

Spartak: Neoral – Dvořáček, Červenka, Paciorek, Ouroda (78. Chytil) – Šrom, Vyskočil (38. Šimoňuk), Laciga, Krhut – Kopečný (46. Hrdlička), Elšík.
Sigma „B“: Blaha - Texl, Kalvach, Svozil, Bystroň – Falta, Jemelka, Habusta, Hladík (36. Vichta) – Rolinc (71. Žák), Schmidt (56. Bzirský).

 9., 35. Rolinc, 12. Schmidt, 51. Falta, 54. Habusta

 Hrdlička – Jemelka

 115



Oznámkujte článek:

výborný - 1     průměr - 2     nic moc - 3

Zpět na úvodní stránku Článek byl zobrazen 3807x, hodnocen 2x, průměrná známka: 2.00

Oficiální stránky SK Spartak Hulín powered & programmed by Admin
Autorem všech příspěvků, není-li uvedeno jinak - Admin. 
Všechna práva vyhrazena, bez souhlasu autora nebo uvedení zdroje nesmí být obsah jinam přejímán, zveřejňován a dále šířen.
(c) Admin 2006-2016